Sursă: SMU Brașov
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Sunt sergent Macovei Simona, am absolvit Școala Postliceală Sanitară ” Centrul de Studii European” Iași în anul 2014, Facultatea de Educație fizică și Sport din Iași în anul 2016, specializarea ,, Kinetoterapie și motricitate specială ʼʼ și Master cu specializarea ʼʼKinetoterapia în traumatologia sportivăʼʼ în anul 2018.
Am activat pe funcția de kinetoterapeut timp de 4 ani, gândul meu îndreptându-se în tot acest timp spre cariera militară, avându-l ca exemplu pe fratele meu, care este încadrat sanitar la Baza 95 Aeriană ” Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu ” Bacău.
Începând cu luna martie 2022, după absolvirea cursului de formare a subofiţerilor sanitari din cadrul Centrului de Perfecționare medico-militară Sibiu, am fost repartizată ca sanitar la Spitalul Militar de Urgență ”Regina Maria”, Brașov.
Funcția pe care o îndeplinesc cu atât de mult drag reprezintă împlinire, satisfacție și profesionalism.
Sanitarii sunt oamenii care intervin în situațiile critice, dedicați meseriei și profesioniști în îndeplinirea misiunilor încredințate. Noi ne dedicăm profesiei, lucrând mereu pentru o cauză și împărtășind experiențe care ne ajută să facem față provocărilor zilnice, cu răbdare și perseverență în tratarea și alinarea suferințelor pacienților.
Întrucât munca dovedește valoare cu adevărat numai în cadrul echipei, sunt onorată sa fac parte din cadrul secției ʼʼ Chirurgie generală ʼʼ a Spitalului Militar de Urgență ”Regina Maria” Brașov.

Sursă: SMU Brașov

Sursă: SMU Brașov
Sursă: SMU Brașov
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Daniel Melinte
office@militaryandpolice.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.