0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Call center-ul organizat în Brașov de Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” a început din data de 15 martie 2021 să programeze la vaccinare persoanele eligibile pentru etapa a III-a, stabilite prin Strategia de vaccinare împotriva COVID-19.
Centrul are 12 linii telefonice și funcționează zilnic în intervalul orar 08.00 – 22.00, asigurând suportul persoanelor pentru programarea la vaccinare și sprijinul direcțiilor de sănătate publică județene. Media zilnică a apelurilor preluate pentru programarea în această etapă este de 1700.

Pentru a afla mai multe detalii privind activitatea colegilor noștri am stat de vorbă cu sergentul Alexandra Ciolpan, unul dintre operatorii call center-ului: “Suntem un call center la nivel național. În aces moment, prin apelarea numărului unic 021.414.44.25 facem programări în etapa a III-a. Numărul de apeluri este foarte ridicat. Acest lucru este normal la începutul fiecărei etape de vaccinare. Durata unui apel poate să fie și de 15 minute. Dacă nu mai sunt locuri disponibile, persoanele care solicită să se vaccineze sunt trecute pe liste de așteptare. În foarte multe cazuri cetățenii optează și pentru un loc la vaccinare într-un județ mult mai îndepărtat de județul în care își au domiciliul.”

Sură text și foto: Cpt. Mariana Dinu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Daniel Melinte
office@militaryandpolice.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.