Foto: Lucien Covalciuc
0 0
Read Time:54 Second

Domnul maior (rtr) Constantin Roșu, veteran de război și cetățean de onoare al comunei Deleni din județul Iași, a împlinit în data de 23 aprilie venerabila vârstă de 100 de ani.

Aşa cum obişnuiesc, reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” au dorit să fie în acest moment unic, alături de fostul ostaş al Regimentului 8 Artilerie Botoșani, rănit în luptele de la Cârlig – Iași în luna mai a anului 1944.
În cadrul unei festivități organizate la Căminul Cultural din comuna Deleni, locțiitorul comandantului Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, colonelul Ionel-Lucian Sandu l-a felicitat cu prilejul aniversării și i-a oferit câteva cadouri simbolice.
Au fost momente deosebit de emoționante alături de veteran, de familia acestuia, de reprezentanţii autorităţilor locale şi ai asociaţiei veteranilor de război și nu în ultimul rănd alături de membri ai comunității locale, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru căldura cu care ne-au primit.

Cinste veteranilor pentru sacrificiul și dăruirea cu care au luptat și supraviețuit în numeroasele provocări ale vieții.

La mulți ani cu sănătate!

Foto,text: Lucien Covalciuc

veteran #RecunostintaVeteranilor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Daniel Melinte
office@militaryandpolice.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.