0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

În data de 25 mai , militari din cadrul Batalionului 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mociulschi” s-au instruit în comun cu militari din Cadrul Batalionului 27 Vânători de Munte din Franța, în Cheile Râșnoavei.
Această activitate a reprezentat un bun prilej pentru a prezenta, compara și învăța tehnicile folosite în alpinism de către vânătorii de munte români și francezi, precum și pentru formarea deprinderilor necesare pentru a acționa ca luptător în mediul montan.

  • * *
    În perioada 23 mai – 3 iunie, militari din cadrul Batalionului 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mociulschi”, alături de o grupă de cercetare din cadrul Diviziei Multinaționale Sud-Est, se instruiesc în comun cu militari din cadrul Batalionului 27 Vânători de Munte din Franța, în raionul Diham – Cheile Râșnoavei – Râșnov.
    Programul de instruire include activități de alpinism, ședințe individuale de tragere cu armamentul din dotarea fiecărei structuri participante și exerciții demonstrative de rezolvare a unei situații tactice.
    Acest schimb de experiență are ca principale obiective schimbul bilateral de proceduri și tehnici folosite de către vânătorii de munte, creșterea interoperabilității pentru asigurarea capacității de reacție într-un scenariu de apărare colectivă și consolidarea parteneriatului între cele două structuri participante.
    Sursă text/foto: Căpitan Anamaria Scarlat

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Daniel Melinte
office@militaryandpolice.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.